maandag 26 oktober 2015

Kussens van tafelzeil

DIY... kussens van tafelzeil.


Ik heb dit tafelzeil een paar jaar gebruikt maar nu was het op. Er zaten scheuren in de vouwen, het zag er echt niet meer uit. Maar weggooien? Nee, dat vond ik zonde. 




Afgelopen vrijdag bedacht ik me opeens dat het wellicht leuk is om er kussens voor buiten van te maken. Dat heb ik gister gedaan. 



Ik heb ze ingespoten met vernis zodat het water niet in de naden kan en hoop dat de kussens lang meegaan. 



Ziet er gezellig uit he?!


Wil je niet wachten tot je je oude tafelkleed kan gebruiken kan je ook online leuk zeil bestellen. Kijk maar eens op hiptafelzeil


vrijdag 23 oktober 2015

I must confess......

Tsjaaa..... dan ga ik wat maken en wil een uitleg geven.......Ok; ik ben niet blond van mezelf ;-)


Sinds kort verft een vriendin van mij mijn haar en waar laat ik die spulletjes??? Precies! Een doosje en spullen van Lennie Flennerie.

Ik heb een doosje gepakt, leuke stofjes van Lennie Flennerie, colorpad en stick on vellen. Ik heb de binnenkant bekleed met colorpad en een effen stof. Voor de buitenkant heb ik de leuke stofjes van Lennie Flennerie gebruikt. Voor de kwastjes heb ik een wc rolletje bekleed met een leuk stofje en deze vastgeplakte met stick on.

Ik ben klaar voor de volgende verf beurt.....

donderdag 15 oktober 2015

Vakantie, ziek en pc problemen

Ik heb een paar weken niets van me laten horen. En dat komt niet omdat ik niets gedaan heb of geen zin had om te bloggen maar.....
Ik heb genoten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk, ben nu ziek en heb ook terugkerende problemen met mijn macbook. Ik denk dat ik maar eens proffesionele hulp in ga schakelen.

Dus als het nog ff duurt voor ik weer een berichtje plaats weten jullie waar het aan ligt.

Groetjes van Yvonne

Gratis patroon uilenkussen

Kleuren                    Zonnig geel, Mimosa geel, Sneeuw wit, Nacht zwart Haaknaald                5 Hoeveelheid katoen van elke b...