maandag 9 mei 2016

WIP is WIF

Gehaakt krukhoesje

Met dit WIPJE  ben ik een hele tijd mee bezig geweest. Zelfs een aantal keer de rand uitgehaald en opnieuw begonnen, het wilde maar niet lukken; ik kreeg de rand niet mooi.
Stoom kwam af en toe uit mijn oren......

Bij een rond krukhoesje dat ik eerder heb gehaakt, heb ik bij de rand gewoon geminderd waardoor de rand ervan zelf mooi omheen ging en goed zat.
Helaas lukte dat bij dit krukje niet. 

Uiteindelijk kreeg ik van een vriendin elastiek waar ik de laatste toer omheen hebt gehaakt. En toen zat ie wel goed. Ik blij én mijn schoonmoeder blij, want dit krukje is voor haar.



En ik kan weer een WIP van mijn lijstje afstrepen ;-)

Liefs van Yvonne

woensdag 4 mei 2016

SundayMarket

SundayMarket in Amsterdam Westergasfabriek


Afgelopen zondag stond ik samen met vriendin Ingrid van TeunenTess (website ed nog in de maak) op de Sundaymarket in Amsterdam. Wat een top dag hebben we gehad.  Het weer had niet beter kunnen zijn. De markt is altijd al leuk maar ik moet zeggen dat het zonnetje nog ff de kers op de taart is zal ik maar zeggen. Wat een gezelligheid. 



En de lokatie was ook niet verkeerd ;-)



Klaar met opbouwen..... Laat de klanten maar komen.




Best nog wel spannend hoe je de spullen van 2 mensen gaat integreren.  Ik moet zeggen; best goed gelukt.



De grote hit van de markt waren de knuffels en de cactussen.


Leuk hoeveel complimenten we hebben ontvangen. En heeeeel veel mensen die vertelden dat ze het zelf ook kunnen. Tsja........ (herkenbaar; zo loop ik zelf ook over een markt.)

De verkoop viel uiteindelijk niet tegen en het smaakt naar meer. Dat wordt weer productie draaien ;-)



Gratis patroon uilenkussen

Kleuren                    Zonnig geel, Mimosa geel, Sneeuw wit, Nacht zwart Haaknaald                5 Hoeveelheid katoen van elke b...