Shop en inspiratie

Shop en inspiratie pagina


Hoi hoi,

Leuk dat je op mijn pagina "Shop en inspiratie" komt kijken. Je kunt hier inspiratie opdoen om dingen zelf te maken. Maar ben je niet handig, heb je daar geen zin en of tijd voor mag je mij ook altijd een opdracht geven. Want opdrachten ontvangen vind ik erg fijn ;-)
Zie je iets leuks maar is het niet je kleur, stuur een mailtje met de gewenste kleur. Heel veel is mogelijk.
Als er prijzen staan vermeld dan zijn dat altijd prijzen zonder verzendkosten. Verzenden doe ik via Kiala en reken hiervoor 5 euro.

Een aantal van de artikelen hieronder zijn verkocht, sommige heb ik voor mezelf gemaakt of cadeau gedaan. Zie je iets waar je interesse in hebt laat het me weten en ik zal kijken of ik het voor je kan maken in de door jou gewenste kleur.

Veel shop en inspiratie plezier.


Deze mooie blauwe apenmeneer kost 17 euro 


De lieve Droopy hond kost 20 euroDeze pinkie aap kost 17 euro


Weer zo'n schattige Droopy hond voor 20 euro


En dit schattig aapje kost ook 17 euroDeze mooie kruk kost 25 euro. De hoes kan je ervan halen en wassen.  Zoals in de inleiding vermeld staat; is het niet je kleur, geef het aan. Deze kan in vele kleuren gemaakt worden.

Verkocht


Verkocht


Verkocht


Dit mooie "You go girl meiden kastje" mag van eigenaar veranderen voor 75 euro


De roze sjaal met gehaakte zakken. Onmisbaar voor de koukleumen onder ons.
En nog een heerlijke gehaakte sjaal. Deze is heel simpel met alleen maar vasten. Perfect dus voor de beginnend haakster.


Ooooh, en hier nog zo'n mooie sjaal met gehaakte zakken. Dit is echt een "woon" sjaal. Heerlijk....


Wat een topper he?!  Deze prachtige gehaakte deken bestaan uit aan elkaar gemaakte granny's. Staat perfect bij deze stoel.Wil je ook vrolijke kussens in je tuin die je niet weg hoeft te halen als het regent?
Deze mooie kussens zijn gemaakt van tafelzeil. De prijs is vanaf 10 euro per kussen. (prijs afhankelijk van zeil en maat)Een gehaakt kleedje. Het kleedje is heerlijk zacht en ligt niet zoals op de foto zichtbaar in mijn woonkamer maar ligt lekker naast het logeerbed op zolder.Mijn 2e gehaakte tas. De voering was wel even een werkje maar het is echt super geworden.
Verkocht Verkocht


Je hebt een verjaardag, klein cadeautje of geld. Hoe ga je dat geven? Heel simpel. 
Een doosje (afwastabletten, wasmiddel enz) bekleed je met kaftpapier en je schrijft er leuke dingen op. Je werkt het bovenste randje leuk af met een gekleurd koortje en bevestigd voor de handvaten wat touw.Voor een markt heb ik heel veel snoeppotjes gemaakt. Ik heb lange tijd allerlei glazen potjes verzameld. Deze goed schoongemaakt. De deksel heb ik omhaakt en ik plakte letters op de potjes en als laatste gingen de snoepjes erin.
Ook een super leuk cadeautje toch?Er is iemand jarig die een fles wijn/drank wilt hebben. Dat is niet leuk geven. Ook niet met de verpakkingen van de drankwinkel. (vind ik ;-)
Oplossing;
Je knipt de mouw van een overhemd af, naait de onderkant dicht. Eventueel moet je ook nog een naadje naaien om de fles passend in het "jasje" te steken.(verkocht)


(verkocht)

(verkocht)

(verkocht)

(verkocht)

(verkocht)

(verkocht)

(verkocht)
(verkocht)
(verkocht)(verkocht)(verkocht)


Leuk dat je even op mijn pagina "shopje en inspiratie" hebt gekeken.
Ik hoop dat je in ieder geval inspiratie op hebt gedaan. Heb je nog vragen dan hoor ik die graag ;-)


Geen opmerkingen:

Gratis patroon uilenkussen

Kleuren                    Zonnig geel, Mimosa geel, Sneeuw wit, Nacht zwart Haaknaald                5 Hoeveelheid katoen van elke b...