vrijdag 10 februari 2017

Veel leuke en nieuwe ontwikkelingen

Veel nieuwe leuke ontwikkelingen.

(de winkel is vandaag 4 weken open)

Door een nieuw merk op de markt te zetten moet ik ook veel dingen doen die buiten mijn comfort zone vallen zeg maar ;-)  Maar echt; zoveel leuker dan ik had gedacht. Ik leer op hele onverwachte momenten en manieren nieuwe mensen kennen.

Er zijn mensen die weer gehaakt hebben met het pracht katoen en een foto hebben gedeeld.  Zie hieronder een kleine greep. Wat voor mij ook echt heel erg leuk is om terug te horen en te zien, dat iedereen die er kennis mee heeft gemaakt ook echt enthousiast is.Dit hart is gemaakt door Caroline  Caroline heeft ook een hele gave dromenvanger gehaakt. Die kan je zien op haar instagram account.
Deze krans is gemaakt door Corine  Op haar blog kun je lezen hoe ze deze leuke krans heeft gemaakt. Ik kan je in ieder geval vertellen dat ze kleur Poppenhuis rose heeft gebruikt.
En dan dit kleed? Een pracht he?! Gemaakt door Josina.  Op haar instragram account kan je zien welk patroon ze heeft gebruikt. En hier kan ik vast van vertellen dat ze de kleur Muis grijs heeft gebruikt en 3 bollen heeft gebruikt.


En zondag is het zover. Ik kreeg de superlieve aanbieding van Henja om bij haar stand mijn katoen te promoten. Ik was er zelf nog niet klaar voor om een stand te huren. Als ik dat had gedaan dan had ik het halfbakken gedaan, geen promo materiaal ed. Dus dit is echt een super aanbod.
Ik sta zondag dus met het Tektek katoen (promoten niet verkopen) op de grootste handwerkbeurs van Europa.

Ik hoop je daar te zien.
Groetjes van YvonneGeen opmerkingen:

Gratis patroon uilenkussen

Kleuren                    Zonnig geel, Mimosa geel, Sneeuw wit, Nacht zwart Haaknaald                5 Hoeveelheid katoen van elke b...